Bethlehem House

Category: Maternity hospital

Address: 2301 S 15th St, Omaha, NE 68108, USA

Phone: +14025029224

Reviews

Kyndra Star

Sep 17, 2018

I love the Bethlehem house going threw there program was truly a life changing experience and has givin me a second chance at life and to be the parent I never could be before the staff are so wonderful and loving they truly make you feel at home and become family

Miranda Lindgren

May 25, 2017

The Bethlehem House was a life changing experience for me personally I had my youngest daughter in 2013 and I am still in contact with everyone there. They have an Amazing Aftercare Program that I attend .

Denise Tate

May 24, 2017

My NAME IS DENISE TATE I AM A MOTHER OF 4 BOYS I am a current resident of Bethlehem house and i WOULD LIKE TO TALK ABOUT MY EXPERIENCE. FIRST I WOULD LIKE TO SAY THANK YOU FOR BEING OPEN AND GIVING ME A CHANCE HERE. YOU GUYS ARE AMAZING AND VERY CARING. BEFORE I CAME TO THE BETHLEHEM HOUSE I WAS VERY UNSTABLE AND DYSFUNCTIONAL AND THEY HELP ME SEE THAT EVERYTHING WAS GOING TO BE OK. THIS PROGRAM IS NOT FIT FOR EVERYONE AND IT TAKES A STRONG PERSON TO MAKE IT THROUGH. BETHLEHEM HOUSE HAS BEEN MY BIGGEST SUPPORT BY FAR ESPECIALLY WITH ME BEING HERE WITH NO FAMILY TO SUPPORT ME. I FEEL AS IF THEY HAVE BECOME MY FAMILY AND SUPPORT SYSTEM. BEFORE COMING HERE I WANTED TO GIVE UP BUT THEY WOULD NOT ALLOW ME TOO. STAFF WERE VERY SUPPORTIVE AND HELPED ME TO SEE THINGS MORE POSITIVELY AND BECOME MORE OPENED MINDED TO MY SITUATION BECAUSE IT COULD BE WORSE.ONE COOL THING ABOUT THIS PLACE IS THE MASS I LOVE IT BECAUSE WHEN I AM FEELING DOWN AND WANTING TO GIVE UP I WOULD GO THERE AND TALK TO GOD ABOUT MY SITUATION HES THE ONLY ONE WHO CAN UNDERSTAND. JUST A FEW MINUTES CAN HELP RECOVER MY HEART , SAYING MY SPIRITUAL QUOTE" GOD BE WITH ME AND WITH MY SPIRIT" WOULD HELP ME TO REASSURE THE PURPOSE OF WHY I AM HERE AND THAT I HAVE TO BE STRONG. SINCE I HAVE BEEN HERE I HAVE ACCOMPLISHED SO MUCH I RECEIVED THERAPY SUPPORT, I HAVE RECEIVED MY CNA,CMA, CPR CERTIFICATIONS THANKS WITH THE SUPPORT OF THE BETHLEHEM HOUSE IF IT WASN'T FOR THEIR SUPPORT I WOULD HAVE GIVEN UP. I HAVE CURRENTLY RECEIVED A CAR THROUGH CHARIOTS FOR HOPE IT WAS AMAZING HOW THEY SURPRISED ME TEARS BEGIN TO FLOW FROM MY EYES I THEN KNEW I WAS GRATEFUL FOR THIS PLACE. BETHLEHEM HOUSE IS VERY POWERFUL PLACE AND THEY WANT TO SEE EVERYONE SUCCEED BEFORE MOVING FORWARD IN LIFE.THEY OFFER FINANCIAL SUPPORT CLASSES, NA MEETING FOR RECOVERING ADDICTS, SPIRITUAL CLASSES, AND SUPPORT GROUP CLASSES. I AM CURRENTLY WAITING FOR HOUSING TO BETTER MYSELF AND TO CARE FOR MY 4 BOYS.YOU CAN ALSO RECEIVE HOUSING, SCHOLARSHIPS FOR SCHOOL OR EVEN FINANCIAL FUNDS TO PAY OFF DEBT. BETHLEHEM HOUSE ALSO PROVIDES VOLUNTEER SERVICES FOR ANYONE WHO IS LOOKING FOR HELP. BETHLEHEM HOUSE IS A VERY GOOD PROGRAM BUT YOU HAVE TO STAY STRONG AND ACCEPT THE SUPPORT THAT IS GIVEN TO YOU IN ORDER TO BE SUCCESSFUL. I CAN TALK ABOUT HOW SPECIAL THIS PLACE IS FOR HOURS BUT I AM GOING TO LEAVE SPACE FOR OTHERS ON GOOGLE TO COMMENT LOL. SO TO BETHLEHEM HOUSE I LOVE YOU AND THANKS FOR YOUR SUPPORT....THE DEVIL WILL ALWAYS TRY TO TEAR YOU DOWN BUT KEEP PUSHING FORWARD FOR GOD WILL PUNISH THOSE WHO ARE FIGHTING AGAINST YOU.

Thanks! Your review is awaiting moderation.

Questions & Answers

Will you guys take a woman who is 7 months pregnant and her fiancé?

jada smith | Aug 20, 2022
Bethlehem House | Aug 27, 2022

Hello Jada! Thank you for inquiring. Our residential programming is designed for women and their children. The rooms within our home are just big enough to accommodate a mother and her child. Unfortunately, we can not provide living accommodations for your fiancé. Please call us if you have any additional questions or would like to know more about Bethlehem House.

How do I get into the house

Paige Bjorklund | Sep 11, 2018
Denise Tate | Sep 11, 2018

Call and set up a appointment with GIna Tomes

Thanks! Your answer is awaiting moderation.

Thanks! Your question is awaiting moderation.

Related Places